Kik vagyunk?

A fejlődés útján
Legújabb szolgáltatásunk

A 2009-ben alapított Guminor Szerviz Kft. tavaly ősszel nyitotta meg környezetbarát technológiára épülő autómosóját.

Küldetésünk

Minden nap az ügyfeleinkért
Stabilitás, minőség, garancia

Hiszünk a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban, és azért dolgozunk, hogy a velünk való együttműködés hasznos legyen Ön számára. A Guminor név biztos hátteret és garanciát jelent a minőségi szolgáltatásokra.

Jövőképünk

Legyen szó bármiről
Minden egy helyen, ami autó

Ma már elmondhatjuk, hogy sikerült megvalósítanunk azt az elképzelést, hogy ügyfeleink bármilyen autóval kapcsolatos igényét helyben ki tudjuk elégíteni. Feladatunk a jövőben, hogy folyamatos fejlesztésekkel, új szolgáltatások bevezetésével ezt a képesésségünket megtartsuk illetve erősítsük.

Erősségeink

az alap
Kiválóan képzett munkatársak

Van egy fontos területe a munkánknak, ahol nem kötünk kompromisszumot. A munkatársaink kiválasztása. Válogatott, felkészült csapat várja Önt a hét hat napján. Ez az egyik kulcsfontosságú tényezője sikereinknek. Ez a garanciája a minőségnek.

Professzionális öko technológia

Legyen szó akár az autó külsejéről vagy az utastér szellőzőrendszerének fertőtlenítéséről a nagynyomású 107 fokos gőznek nincs szennyeződés, ami ellenállna. A technológiának köszönhetően autóját szó szerint újjávarázsoljuk! Higgyen a szemének!

Korszerü, minőségi alapanyagok

Ahogy az alaptechnológia választásánál, úgy az alapanyagoknál is fontos szempont a környezet védelme! Az autóápolásnál felhasznált anyagok minden ezzel kapcsolatos követelménynek szigorúan megfelelnek! Alapelvünk az optimális mennyiség, kiváló minőség kettősre épül.

Tudott róla?

Fontos értékünk, a víz
Önnek fontos a környezettudatosság?

Tudta, hogy egy mosogatásnál akár 40 liter vizet is elhasználhat? Naponta csak a WC öblítésére 45 liter vizet használ el? Egy forró, fürdőnél akár 95 liter vízben is ázhat? Egy mosásához 120 liter vizet is felhasználhat? Átlagos gépi autómosó 200 liter vizet használ egyetlen autó letisztításához?

Éljen környezettudatosan, járjon öko autómosóba!

A nagy nyomású, forró gőzzel az EcoCarClean autómosó maximum 5 liter vizet használ fel egy autó lemosásához. Ezzel a technológiával tökéletes tisztaságot érhet el az autó legeldugottabb, szinte elérhetetlen részein is.